Ένας οικογενειακός ελαιώνας

ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Οικογένεια, Ένας οικογενειακός ελαιώνας
Seven Olea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης

“Σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε όχι μόνο την υγεία του δέντρου αλλά και να διατηρήσουμε αναλλοίωτη την ποιότητα του ελαιολάδου. Έτσι, το Seven Olea αποτελεί την κορυφαία επιλογή γεύσης στο καθημερινό σας τραπέζι.”

Μάνος Κοκκινέλης

Η φιλοσοφία της σχέσης μας με τον ελαιώνα

Είναι υπέροχο να νιώθεις την ευωδία των κλαδιών της ελιάς όταν πλησιάζεις το δέντρο.

Η πρώτη μου επαφή με τη φύση και τον ελαιώνα χρονολογείται στα εφηβικά μου χρόνια, όπου τότε άρχισα να καταλαβαίνω την αξία του ελαιολάδου.

Κάθε Νοέμβριο ξεκινούσαμε τη συλλογή του ελαιοκάρπου κι ακόμη θυμάμαι τη μυρωδιά του καρπού τη στιγμή του κοσκινίσματος. Ήταν τότε που πήγαινα στο ελαιοτριβείο με τον πατέρα μου και παρατηρούσα τον μετασχηματισμό του καρπού σε ελαιόλαδο.

Αυτές οι εικόνες σε συνδυασμό με τη γνώση και την απόφαση ν’ αναδείξω το προϊόν μου, με βοήθησαν να εντοπίσω τα προβλήματα και να βελτιώνω συνεχώς την ποιότητά του.

Αναζητώντας το βέλτιστο

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΟΥ

Οικογένεια, Ένας οικογενειακός ελαιώνας

Με φυσικές μεθόδους, ένα απολύτως φυσικό προϊόν

Η οικογενειακή επιχείρηση, με την καθοδήγηση του παραγωγού Μάνου Κοκκινέλη, ακολουθεί απαρέγκλιτα βιολογικές αρχές, εκείνες που αφορούν στον ελαιώνα και αυτές που επηρεάζουν άμεσα το τελικό προϊόν.

Ο ελαιώνας δεν οργώνεται, αλλά πραγματοποιείται χλοοκοπή των ζιζανίων. Με αυτόν τον τρόπο τα ζιζάνια αποσυντίθενται αποτελώντας φυσικό λίπασμα για το δέντρο.

Η σοδειά συλλέγεται σχετικά νωρίς ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Ο χρόνος μεταξύ της ελαιοσυλλογής και της ελαιοποίησης είναι ο ελάχιστος.

Κατά την ελαιοποίηση η θερμοκρασία των 28 με 30 C° διασφαλίζει την ποιότητα του ελαιολάδου όπως επίσης και ο χρόνος μάλαξης, που δεν ξεπερνά τα 30 με 40 λεπτά. Τέλος, το ελαιόλαδο φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές αποτρέποντας την οξείδωσή του από τον ατμοσφαιρικό αέρα.

Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η φύση να έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στην προστασία των δέντρων. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι το ελαιόλαδο Seven Olea υπερέχει σε ποιότητα, γεύση, άρωμα και χρώμα.

Το όραμά μας είναι το ελαιόλαδο Seven Olea να αποτελέσει βασικό συστατικό σε κάθε οικογένεια εντός και εκτός Ελλάδος.

Θέλουμε το προϊόν να προσφέρεται σε βραβευμένα εστιατόρια και σε καταστήματα που διαθέτουν μοναδικά σε ποιότητα προϊόντα διατροφής.

Η οικογενειακή επιχείρηση Seven Olea παράγει βιολογικό ελαιόλαδο με ιατρικά χαρακτηριστικά ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν ένα μοναδικό προϊόν που λειτουργεί ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ανακαλύψτε το Seven Olea

ΤΟ SEVEN OLEA ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ

Οικογένεια, Ένας οικογενειακός ελαιώνας

Το Seven Olea διατίθεται σε φιάλες τύπου Dorica των 250 και 500 ml.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.

Seven Olea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης