Ο άνθρωπος πίσω από το ελαιόλαδο

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ο άνθρωπος πίσω από το ελαιόλαδο
Seven Olea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης

“Είναι υπέροχο να νιώθεις την ευωδία των κλαδιών της ελιάς όταν πλησιάζεις το δέντρο. Η πρώτη μου επαφή με τη φύση και τον ελαιώνα χρονολογείται στα εφηβικά μου χρόνια, όπου τότε άρχισα να καταλαβαίνω την αξία του ελαιολάδου.”

 

Μάνος Κοκκινέλης

Μάνος Κοκκινέλης: παραγωγός με ισχυρή άποψη

Εδώ και αρκετά χρόνια καλλιεργώ τους ελαιώνες μου με σεβασμό στο περιβάλλον φροντίζοντας προτίστως την υγεία των δέντρων.

Πλέον, το Seven Olea είναι βιολογικό, με ισχυρισμό υγείας και σε συνδυασμό με την απόκτηση επιπλέον γνώσης από τη φοίτησή μου στο Τμήμα Γεωπονίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, θα δημιουργήσω τον βέλτιστο τρόπο ελαιοποίησης μέσω πρότυπης μονάδας ελαιοτριβείου και θ’ αναβαθμίσω ακόμη περισσότερο το ελαιόλαδο.

Έχοντας ολοκληρώσει τις βασικές μου σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τον μεταπτυχιακό μου τίτλο στα Οικονομικά, αποφάσισα ν’ αλλάξω το σενάριο δίδοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον παραγωγό. Δεν μου αρκεί πλέον να καθορίζουν άλλοι τους κόπους της σοδειάς μου. Άλλωστε, οφείλω ως παραγωγός να κάνω ότι μπορώ για να δώσω στην αγορά ένα μοναδικό ελαιόλαδο.

Αναζητώντας το βέλτιστο

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΟΥ

Προφίλ, Ο άνθρωπος πίσω από το ελαιόλαδο

Αληθινά παραδοσιακό, μοναδικά υγιεινό.

Ήταν τότε που πήγαινα στο ελαιοτριβείο με τον πατέρα μου και παρατηρούσα τον μετασχηματισμό του καρπού σε ελαιόλαδο. Αυτές οι εικόνες σε συνδυασμό με τη γνώση και την απόφαση ν’ αναδείξω το προϊόν μου, με βοήθησαν να εντοπίσω τα προβλήματα και να βελτιώνω συνεχώς την ποιότητά του.

Αυτό που μου έχει μείνει ανεξίτηλο ήταν οι σκέψεις των παραγωγών που αγωνιούσαν για το ποιο ελαιοτριβείο πρέπει να επιλέξουν, προσπαθούσαν να «διαβάσουν» τα σημάδια του καιρού και να μαντέψουν την απόδοση της σοδειάς τους, συζητούσαν για την ύπαρξη του δάκου και για την ποιότητα της παραγωγής τους, ενώ η κουβέντα πάντοτε κατέληγε στην τιμή πώλησης του προϊόντος που καθοριζόταν από τους εμπόρους.

Έτσι, έχοντας ολοκληρώσει τις βασικές μου σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τον μεταπτυχιακό μου τίτλο στα Οικονομικά, αποφάσισα ν’ αλλάξω το σενάριο δίδοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον παραγωγό.

Δεν μου αρκεί πλέον να καθορίζουν άλλοι τους κόπους της σοδειάς μου. Άλλωστε, οφείλω ως παραγωγός να κάνω ότι μπορώ για να δώσω στην αγορά ένα μοναδικό ελαιόλαδο.

Ανακαλύψτε το Seven Olea

ΤΟ SEVEN OLEA ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ

Η οικογενειακή επιχείρηση Seven Olea ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 με έδρα το Αρκαλοχώρι του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας.

Η επωνυμία του ελαιολάδου “Seven Olea” προήλθε από τη μελέτη 7 πληθυσμιακών ομάδων από διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Η.Π.Α., Ιταλία, Σερβία, Ιαπωνία, Ολλανδία και Φιλανδία) με στόχο τον προσδιορισμό της σχέσης ανάμεσα στη διατροφή και την επίδραση αυτής στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Η εν λόγω έρευνα ανέδειξε ότι η ομάδα από τον Δήμο Μίνωα Πεδιάδας παρουσίασε το μικρότερο ποσοστό θνησιμότητας σε σχέση με τις υπόλοιπες, διότι ακολούθησαν την Κρητική Διατροφή με βάση το ελαιόλαδο.

Η καλλιέργεια των ελαιώνων και η παραγωγή έξτρα παρθένου βιολογικού ελαιολάδου με ισχυρισμό υγείας προϋποθέτει τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας ακολουθούμε μεθόδους που εναρμονίζονται με τη φύση και ενισχύουν την υγεία των δέντρων.

Προφίλ, Ο άνθρωπος πίσω από το ελαιόλαδο

Το Seven Olea διατίθεται σε φιάλες τύπου Dorica των 250 και 500 ml.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.

Seven Olea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης